Beste Professioneel Accu Asus k73

 Beste Professioneel Accu Asus k73

注目度:注目度 0.000.00

スケジュール
2017717() 終了しました
Het is moeilijk te geloven dat het alleen is al 14 maanden sinds de release van de eerste Accu Asus k73 http://www.kopenaccu.com/asus-k73.html Swift, de PG278Q, terug in augustus van 2014. Het lijkt alsof de levensduur is verstreken, met drama cirkelen rond andere G-Sync-panelen, de eerste release van FreeSync schermen, de tweede geneation FreeSync panelen die sterk overdrive verbeteren. Nu, we zitten in het midden van de tweede volledige Golf van G-Sync schermen. Veel kan gebeuren op dit gebied als je knipperen.

Maar veel is veranderd sinds ASUS de PG278Q vrijgegeven waaronder de vrijlating van andere hogere kwaliteit monitoren van Acer, BenQ e.a. oa. ASUS showde sommige nieuwe G-Sync klaar beeldschermen bij CES maar dat was weg terug in januari van 2015 - meer dan 10 maanden geleden! De Accu Asus k73j http://www.kopenaccu.com/asus-k73j.html was vandaag het meest interessant voor ons vervolgens en blijft op die manier. Er zijn enkele indrukwekkende specificaties op de tafel, met inbegrip van een 27 - in 2560 x 1440 scherm gebaseerd op IPS-technologie, kleurweergave en weergave hoeken, een maximale vernieuwingsfrequentie van 165Hz en de beste bouwkwaliteit die hebben we op een gaming monitor tot nu toe te verbeteren.

Accu Asus K73S http://www.kopenaccu.com/asus-k73s.html heeft weer een paar sprekers ingebed in de monitor, maar ze zijn niet waard het gebruiken echt. Elke zichzelf respecterende gebruiker die een hoge kwaliteit gaming headset of luidsprekers heeft.

De Accu Asus k73jk http://www.kopenaccu.com/asus-k73jk.html kan worden geconfigureerd met maximaal 32GB DDR4 geheugen en twee opslagaandrijving: een 512 GB NVMe SSD en van een 2,5-inch SATA III SSD of HDD. Connectiviteitsopties omvatten Gigabit Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, drie USB 3.0 Type-A-poorten, één USB 3.1 Type-C poort, HDMI 2.0 en een SD-kaartlezer.


Terwijl de meeste spellen niet nog profiteren van de Accu Asus a32-k72 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k72.html van 8-core/16-thread Ryzen 7 1700 processor kunnen, ziet die geïnteresseerd zijn in productiviteit en mediatoepassingen, of zware multitasking, een belangrijke prestaties voordeel concurreren op Intel gebaseerde laptops, die momenteel op de high-end 4 cores en 8 draden zijn beperkt. Zoals opgemerkt door de ASUS ROG leiden Derek Yu, de GL702ZC is's werelds eerste consument-gerichte 16-draad laptop.


イベントを編集する» コピーしてイベントを作成する»

※掲載情報について
本サイトに掲載されている各種情報は、主催者及び公的機関が発信する情報等を基に作成もしくは、ユーザー様が任意で登録したものです。 「みんなで作るイベントサイト」という性質上、イベント情報は保証されませんので、必ず事前にご確認の上ご利用ください。 その他、情報の利用に際しては、『利用規約』をご確認ください。

掲示板

掲示板を読み込み中です....


ホットペッパー Webサービス

楽天ウェブサービスセンター


イベント投稿

PR

Facebookもチェック

PR